fredag den 26. juli 2019

Pestobrød

Et lækkert brød til grill aftenen eller som tilbehør til en salat. 
Du skal bruge for et brød:
25 gr. Gær
1 1/2 dl. Lunkent vand
1/2 dl olie
300 gr. Mel
Lidt salt
Lidt sukker

Fyld:
Et glas grøn pesto
Frisk mozzarella revet i små stykker

Bages ved 180 grader i ca. 30 min. 

Sart med dejen, bland gær og vand og kom der efter olie også de tørre ting i og lidt godt. Sæt dejen til hævning i en times tid. 

Rul derefter ud til en firkant, og smør peste på, læg  mozzarella på midten og rul stramt som til snegle. Læg nu din pølse på en bageplade med bagepapir på og skær den på langs så du har 2 halve. For mig var det nærmest at tage en side af gangen hvor du snor dejen og sørger for at åbningen vendes ud. Pensel med lidt olie og bag til brødet et brunt og sprødt. Mums.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar