søndag den 15. juli 2018

Reste Pop-kager i luxus udgave.

Reste Pop-kager i luxus udgave.

Jeg havde nogle chokolademuffins tilovers fra fødselsdagen, samt chokoladesauce som havde sat sig til en lækker trøffel, en hakket daim. Det hele blandes med hænderne til en ensartet masse, sørg for at daim stykkerne er ældtet ind i hele massen og ikke bare hænger uden på. Herefter trilles massen til kugler i 2-bid-størrelse. Ind på køl igen og når de er kolde, gerne dagen efter, dyppes de i farvet chokolade, jeg har brugt candy melts som er meget nemt at arbejde med, og de pyntes efter smag og stil.
Til disse pop-kager har jeg brugt små sugerør, det fungere fint, men når du skal dyppe i chokolade er det en god ide at putte en "pind", jeg har nogle lange teskeer hvis skaft lige passer, i dit sugerør, som ellers vil knække når du banker overskydende chokolade af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar