søndag den 15. juli 2018

Hindbær-muffins

Hindbær-muffins

12 stk.
1 æg
150 gr. Sukker
1 tsk. Vaniljesukker eller 1/2 stang vanilje
1 1/2 dl. Neutralolie
2 1/2 dl. Mælk
300 gr. Mel
3 tsk. Bagepulver
1/4 tsk. Salt
200 gr. Hindbær ca. 3 stk. i hver muffin.
evt. Hak. Mandler

Æg, sukker og vanilie piskes hvidt, olie piskes i lidt af gangen til massen er homogen. Tørdelene blandes og sigtes i skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en pose og fyld muffinsformene 3/4 op, og læg 3 hindbær i hver muffin og dæk med lidt dej. Drys evt. med lidt hak. mandler.
Bages ved 180 grader i ca. 15 min.
På billedet er muffins pyntet med flødebollecreme og friske hindbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar