søndag den 15. juli 2018

Chokoladekage med kokosglasur

Chokoladekage med kokosglasur

250 gr. Sukker
2 æg
1/2 dl. oliemargarine
225 gr. Mel
3 tsk. Vaniljesukker
3 spsk. Kakao
2 tsk. Bagepulver
2 dl. Mælk

Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør oliemargarinen i. Bland tørdelene sammen og sigt det i dejen, skiftevis med mælk. Dejen kommes i bradepande (ca. 20*30 cm) beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 20 min. ved 180 grader, til der ikke hænger dej fast i nålen testen, holder.

Glasur:
1 tsk. Oliemargarine
2 tsk. Vaniljesukker
1 1/2 spsk. Kakao
50 gr. Kokosmel
1/2 dl. Mælk
250 gr. Flormelis

Alle dele røres sammen i en skål og smørres på kagen mens den stadig er lun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar