søndag den 15. juli 2018

Lækker Snasket Chokoladekage

Lækker Snasket Chokoladekage

2æg
300 gr. Sukker
250 gr. Mel
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
6 spsk. Kakao
1/2 tsk. Salt
250 gr. Smeltet Smør
2 1/2 dl. Vand eller mælk. 

Æg og sukker piskes hvidt, tørdelene blandes og sigtes i æggemassen. Smør smeltes med vand eller mælk, og hæld det forsigtigt i massen.
Hældes i en form svarende til en 1/2 stor bradepande. Bages i 35-40 min ved 180 grader til der ikke hænger dej ved nålen test.
Vil du have orangesmag, kan du tilføre revet skal af en usprøjtet appelsin og erstatte mælk/vand med appelsinsaft.
Glasur laves af:
2 spsk. Kakao
250 gr. Flormelis
2 tsk. Kanel
2 spsk. blødt smør
1/2 dl. Kogende mælk
røres godt sammen og fordeles over den afkølede kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar