søndag den 15. juli 2018

Blåbær Up-side-down kage

Blåbær Up-side-down kage

6 spsk. Blødt smør
1/4 kop brunfarin
2 kopper friske blåbær
3/4 kop sukker
1 æg
1 tsk. Vaniliesukker
1 1/4 kop mel
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 kop mælk
2 spsk. Smør smeltes i gryde med farin, og hældes i springform, anret blåbær herpå.
Pisk resten af smøret og sukker hvidt og luftigt. Pisk æg og vanilje i. Bland mel og bagepulver, og sigt i dejen skiftevis med mælk. Hæld forsigtigt dejen over blåbær.
Bag kagen ved 180 grader 30-40 min. til du kan stikke i kagen med nål uden dej hænger fast. Vend straks kagen om på serveringsfadet og køl af. Kan evt. serveres med lidt flødeskum eller cremefraich. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar