søndag den 15. juli 2018

Minus Sukker kager

GULERODSMuffins 12 stk. 
150 g nødder hakkes fint i minihakker
125 g groft speltmel
2 tsk bagepulver
1½ tsk stødt kanel
½ tsk salt
3 æg
3 gulerødder
1 æble
40 g valnødder
70 g neutral olie, fx solsikkeolie
4 spsk kokossukker, købes fx. i Føtex. 
Bland nøddemel, speltmel, bagepulver, kanel og salt sammen i en skål. 
Riv gulerødder og æble på den grove side af et rivejern. 
Hak valnødderne groft. 
Rør æg, olie og kokossukker godt sammen, og bland det med de tørre ingredienser og valnødderne. 
Rør dejen godt sammen, og tilsæt reven gulerod og æble. 
Fyldes i muffinsforme 2/3 fyldt
Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 10-12 min, til den slipper hvis du bruger en tandstik. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar