søndag den 15. juli 2018

Madboller med ost og urter

Madboller med ost og urter

12-15 stk.
20 gr. Gær
4 dl. Koldt vand
350 gr. Hvedemel
200 gr. Durumel
1/2 spsk. Fint salt
1/2 dl. olivenolie
100 gr. Groftrevet emmentaler
1 dl. Solsikkekerner eller fx græskarkerner
1 1/2 dl. Finthakket krydderurter, timian, purløg, rosmarin, eller hvad du godt kan lide.
Rør dejen ud i vandet, og tilsæt mel, salt, olie, ost, frø, urter. Ælt grundigt sammen Evt. På maskine.
lad dejen hæve i 8 timer i køleskab eller til næste dag.
tag dejen ud og lad den stå lidt på køkken bordet, varm ovnen op til 245 grader, sæt dejen med 2 skeer, rør ikke i dejen inden. Lad den hæve i 20 min. Pensel med olie og drys med list flagesalt. Bag pladerne en af gangen i ovnen i ca. 20 min. Super lækre lune, men kan også fryses ned, og så lige varmes op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar