Lakridstrøffel
25-30 stk.)
1½ dl piskefløde
200 g mørk chokolade
25 g smør
1½ dl piskefløde
200 g mørk chokolade
25 g smør
Tril trøffelkuglerne i,
½ dl kakaopulver
½ dl lakridspulver
½ dl kakaopulver
½ dl lakridspulver
Kog fløden op.
Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld den varme fløde over chokoladen, tilsæt smør, og rør, til chokolade og smør er smeltet, og massen er blank.
Sæt trøffelmassen koldt, gerne til næste dag.
Form små kugler (de behøver ikke være helt ens) med en teske, 25-30 stk. i alt, og vend dem i lakrids-kakao-blandingen.
Opbevar trøflerne i køleskabet indtil servering. Servér dem kolde og gerne til kaffe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar