søndag den 15. juli 2018

Cake Boss Buddy's smør creme

Cake Boss Buddy's smør creme

Hvid, cremet og blank, er det muligt at lave den som på film? Og ja det kan man, det er en sød sag, men den første smørcreme som jeg har kunnet piske helt hvid og så cremet. Her kommer min udgave af den berømte cake boss smørcreme.

Opskriften her giver 1,5 kilo smørcreme. lyder af meget, men du kan fryse den i op til 3 mdr. Eller opbevare den i køleskab i et par uger. Du skal da tage den ud i god tid, og evt. Piske den op igen så den bliver let og cremet igen.
  
850 gr flormelis
450 gr veg. fedt / palmin – rumtemperatur, jeg valgte kokosolie palmin.
180 gr usaltet smør – rumtemperatur, jeg valgte alm. saltet smør
1½ tsk vanille extrakt (klar)
0,6 dl vand
Bland sukker, palmin, smør og vanilje i en røremaskine og mix i ca 3 minutter med rørespade på lav-medium hastighed, eller til alle klumper er rørt ud.
Mens maskinen kører tilsættes vandet i en tynd stråle og der mixes til smørcremen er helt glat og fin. Jo mere du mixer cremen, jo mere hvid bliver den.

Smørcremen kan nu tilsættes farve og smag, fx. Chokoladestykker.
super til at smøre kager op med og til fyld i kagen, det er dog meget sødt, så en syrlig sylt af fx. Hindbær passer godt til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar