søndag den 15. juli 2018

1-2-3 knækbrød

Wupti og så er der hjemmelavede knækbrød til den lille sult.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
















Du skal bruge:



  1. 1 dl havregryn
  2. 1 dl hørfrø
  3. 1 dl græskarkerner
  4. 1 dl sesamfrø
  5. 1 dl solsikkekerner
  6. 3½ dl. hvedemel
  7. 2 tsk. salt
  8. 1 tsk. bagepulver

Alle de tørre ingredienser blandes i en skål, herefter tilsættes

  1. 2 dl vand
  2. 1½ dl olie
Du ender med en dej der er klistret men dog samlet. Den deles i 2 og herefter presses dejen ud mellem 2 lag bagepapir, der bliver 2 bageplader. Dejen skal ca. være 3 mm tyk, jeg synes de skal være tynde og sprøde. Skær derefter dejen i firkanter, en pizzaskærer er rigtig god til dette, men en skarp kniv kan også bruges.
Jeg dryssede mine med lidt flagesalt, men du kan også drysse med lidt kerne.

Bages i ovnen i 15-20 min, til de er gyldne, hold øje med dem, for alt efter hvor tynd de er rullet ud bliver de hurtigt brune i kanten.

Ja og så ....1-2-3 knækbrød:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar